tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post1442136971058511777..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: קבבים רומניים - מטיטייaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-83128933502663714872022-04-09T22:24:09.281+03:002022-04-09T22:24:09.281+03:00עשיתי את הקבבים אחד לאחד לפי המתכון שלך
לא שיניתי...עשיתי את הקבבים אחד לאחד לפי המתכון שלך <br />לא שיניתי במילימטר מהכתובים.<br />מוריד את הכובע בפניך.<br />תענוג <br />תודה.<br />יישר כח .<br />שם<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00420599793098688572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-89676998938417854332019-11-03T10:46:38.815+02:002019-11-03T10:46:38.815+02:00אפשר לקבל כתובת בבקשהאפשר לקבל כתובת בבקשהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15206515163718945695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-74090703163581937082011-11-11T14:15:28.978+02:002011-11-11T14:15:28.978+02:00מתכון מעולה,
דומה מאוד לאיך שאני עושה,
הערה למי ...מתכון מעולה,<br /><br />דומה מאוד לאיך שאני עושה,<br /><br />הערה למי ששאל לגבי צ'מברו <br /><br />אני שם חצי כמות טימין וחצי כמות קימל. כשהם טחונים דק.<br />הערבוב של 2 הטעמים יוצר את הדבר הכי דומה לצ'מברו שאפשר.....<br /><br />ולגבי השאלה על כמה לישות והכנסת הרכיבים בצורה מדורגת, זה משפר את התוצאה ברמות למעלה, אז לא להתעצל.<br /><br />ולגבי מישו, מה זה השטויות הללו? מי שרוצה להשמיץ לא חוכמה להשאר אנונימי.....אצל מישו אכלתי אחלה קבב (הוא עוד עובד בכלל?)רמי פרי RamiSunhttps://www.blogger.com/profile/17319706953364053309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-72812078417237671222011-09-27T08:14:29.146+03:002011-09-27T08:14:29.146+03:00רק להגיד לך בוקר טוב מותק. אני (גם) פה.
נשיקותרק להגיד לך בוקר טוב מותק. אני (גם) פה.<br />נשיקותאריאלה פיקסלר אלוןhttps://www.blogger.com/profile/07270037431138479770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-17504020819549574962011-09-04T09:01:29.875+03:002011-09-04T09:01:29.875+03:00נתחיל בזה שהבליג בתחום הים מעולה גם המתכונים וגם ה...נתחיל בזה שהבליג בתחום הים מעולה גם המתכונים וגם התמונות לגבי הקבב ישנם כמה תיקונים קבב רומני מכינים משני סוגי בשר והם -40% בשר צוואר ו-60% בשר שפונדרה או רק שפונדרה ואין צורך ללוש שחוש פעמים ולא מוסיפים בצל ואני עם הייתי מנהל בלוג לא הייתי ממליץ על מישו מורדרו ביפו כמקום לאכול בו קבבים המקום קיבל את שמו מכיוון שאת הבשר לקבבים מישו אוסף מפחי האטליזים בשוק הכרמל והדבר בדוק מורדרו ברומנית פירושו מלוכלך מצטער שהבקורת נקראת תוקפנית אבל בכל מה שקשור לאוכל ומסעדות אני אוהב דיוק Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-37359746603501089672011-04-06T00:45:14.454+03:002011-04-06T00:45:14.454+03:00הי שמוליק, תודה על התגובה החמימה.
את הצ'מברו ...הי שמוליק, תודה על התגובה החמימה.<br /><br />את הצ'מברו אני משיג מאלו שנוסעים לרומניה ומביאים. למי שאין, יכול לקנות טימין לייבש ולטחון, זה די דומה. לגבי הבצל צודק, חשבתי שזאת תוספת לא רעה, זה לא חובה כמובן, למי שלא רוצה. לגבי השומן, ב 500 גר' הראשונים כתבתי בשר שבדרך כלל שזור עם די הרבה שומן, זה מכסה את רמות השומן הנכונות (כ 20% כפי שציינת אתה גם כן). לגבי ההכנה, אני מניח שכל אחד יכול לגלגל בכפות ידיו, לא צריך לעשות נקניקיות עם מכונה, מה שזה גם קצת מרתיע אנשים שמסבכים ענינים :).<br /><br />שיהיה רק טוב ושוב, תודה.<br />אביעדaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-52312181061146804452011-04-05T17:57:11.581+03:002011-04-05T17:57:11.581+03:00היי אביעד,
כרומני לרומני המתכון נראה פיצוץ !!
מ...היי אביעד,<br /><br />כרומני לרומני המתכון נראה פיצוץ !!<br /><br /> מס' שאלות ברשותך :<br /><br />היכן ניתן להשיג בארץ צ'ימברו? או שפשוט להשתמש בתימין?<br /><br /> מדוע 3 לישות ו3 קירורים ?<br /><br /> מדוע לא לטחון הכול ביחד,להוסיף מה שצריך,ללוש היטב ואז לקרר?<br /><br />מס' הערות אם אפשר :<br /><br />למיטב ידיעתי בקבב רומני אסלי אין בצל, אבל זה יכול רק להוסיך טעם ועסיסיות.<br /><br />נראה לי שגם חסר במתכון שלב הכנת הקבבים עצמם מעיסת הבשר - שיכול להתבצע או ידנית או במטחנת בשר עם האבזר המתאים.<br /><br />צריך בערך כ-200 גרם שומן על קילו בשר-אחרת לא יוצא עסיסי.<br /><br />בצלייה עצמה רצוי לערבב שמן צמחי (תירס,חמניות) עם ציר בשר ולמשוח את הקבבים תוך כדי צלייה.<br /><br />בוינה,איך שפתחת לי את התיאבון....<br /><br />אחלה יום.<br /><br />שמוליק.שמוליק פייגנבויםnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-73468706508037917172011-04-02T16:51:51.349+03:002011-04-02T16:51:51.349+03:00גם אני קצת גדלתי על זה ..
הבלוג שלך נפלא, שמחתי מא...גם אני קצת גדלתי על זה ..<br />הבלוג שלך נפלא, שמחתי מאוד להכירו !<br />חני הראל<br />פודפורנו להמונים ועוד...חני הראלhttp://www.blogger.com/profile/12080280052001648455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-42165899393529907652011-04-01T14:31:06.142+03:002011-04-01T14:31:06.142+03:00תודה רבה .
צ׳ורבה יגיע גם כן :)
אביעדתודה רבה . <br />צ׳ורבה יגיע גם כן :) <br /><br />אביעדaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-41412207724964196172011-04-01T14:04:54.056+03:002011-04-01T14:04:54.056+03:00נראה טוב! תודה על המתכון.
אפרופו רומניה, יש סיכוי ...נראה טוב! תודה על המתכון.<br />אפרופו רומניה, יש סיכוי למתכון למרק צ'ורבה?Anonymousnoreply@blogger.com