tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post2330650430307304581..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: טאקו טקס מקסaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-44741764131261044012012-12-09T19:09:36.604+02:002012-12-09T19:09:36.604+02:00חחחח, הרגת אותי.
תודה איש יקר!
חחחח, הרגת אותי.<br />תודה איש יקר!<br /><br />aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-35692317769933538532012-12-08T10:14:04.784+02:002012-12-08T10:14:04.784+02:00
צילומים שלא מהעולם הזה..
http://www.youtube.com...<br />צילומים שלא מהעולם הזה..<br /><br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=2k64w3354kE<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfLazyBoyhttps://www.blogger.com/profile/00538097447593111677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-45428566864756375762012-12-05T21:52:19.281+02:002012-12-05T21:52:19.281+02:00הי דרור.
בעקרון אני טוחן או צלעות או צוואר בדרך כל...הי דרור.<br />בעקרון אני טוחן או צלעות או צוואר בדרך כלל לבשר טחון למתכונים שונים.<br />אני אטחן נתחים מסוימים אם אני צריך ריכוזי שומן או טעמים מסוימים אחרים.. <br />למשל המבורגר מאנטריקוט או מאסאדו וכיוצ'<br /><br />בהצלחה.<br />אaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-25686745774120732332012-11-28T08:00:42.689+02:002012-11-28T08:00:42.689+02:00אביעד, נראה מטריף!
אני רץ להכין.
תמיד התלבטתי לגב...אביעד, נראה מטריף! <br />אני רץ להכין.<br />תמיד התלבטתי לגבי הנתח המתאים ביותר לבשר טחון. מה אתה ממליץ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12517942354689025421noreply@blogger.com