tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post340320097604922495..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: בולונז אמיתי.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-87491809202102560682016-02-06T15:58:53.443+02:002016-02-06T15:58:53.443+02:00שלום אביעד,
בקרוב אנסה את המתכון, למה צריך כ"...שלום אביעד,<br /><br />בקרוב אנסה את המתכון, למה צריך כ"כ הרבה חלב אם מכניסים רק כמה כפות? נראה לי שחצי כוס חלב תספיק.<br /><br />תודהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12315906102561914398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-69357510098068802952013-07-22T21:39:11.326+03:002013-07-22T21:39:11.326+03:00בגדול, זה בשר הרבה יותר עדין טעמים, אין בעיה להשתמ...בגדול, זה בשר הרבה יותר עדין טעמים, אין בעיה להשתמש בעגל "רגיל"... ההבדלים זניחים במתכון זה. <br />aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-875778879453679592013-07-22T21:38:21.262+03:002013-07-22T21:38:21.262+03:00אין בעיה פה, הכבדים נקצצים מאד דק ונותנים טעם מובח...אין בעיה פה, הכבדים נקצצים מאד דק ונותנים טעם מובחן. <br />aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-29305429415805612042013-07-21T10:44:45.406+03:002013-07-21T10:44:45.406+03:00ועוד שאלה: עגל חלב, פרט לכך שהוא מרכיב במתכון הקלא...ועוד שאלה: עגל חלב, פרט לכך שהוא מרכיב במתכון הקלאסי, אתה סבור שטעמו בכלל מורגש בבישול מהסוג הזה?<br />ירוןAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05412628738823103593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-38447717254262910092013-07-21T10:42:42.656+03:002013-07-21T10:42:42.656+03:00קראתי בעבר שאת הכבדים יש להוסיף לקראת סוף הבישול (...קראתי בעבר שאת הכבדים יש להוסיף לקראת סוף הבישול (כיון שכבד ובישול ארוך אינם חברים טובים), מה דעתך?<br /><br /><br />ירוןAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05412628738823103593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-5874793567586612422011-07-15T16:53:13.315+03:002011-07-15T16:53:13.315+03:00הי בן, אתה צודק.
פספוס רציני שלי :)
את השום מכני...הי בן, אתה צודק. <br />פספוס רציני שלי :)<br /><br />את השום מכניסים אחרי העגבניות.<br />את הציר אנו שופכים פנימה בסוף לפני הסגירה האחרונה וזמן הבישול.<br /><br />בהצלחה. <br />אביעד.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-39287314122109256502011-07-15T16:18:53.875+03:002011-07-15T16:18:53.875+03:00גם השום מתי שמים ?גם השום מתי שמים ?בןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-82175630634294951932011-07-15T16:16:11.384+03:002011-07-15T16:16:11.384+03:00מה עם ציר הבקר מה עושים איתו או יותר נכון מתי מכני...מה עם ציר הבקר מה עושים איתו או יותר נכון מתי מכניסים אותו?בןhttp://SecureX308.comnoreply@blogger.com