tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post3964138997086000120..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: רצועות חזה עוף ברוטב מרסלה ולימוןaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-30684610149187703192014-01-31T16:57:46.994+02:002014-01-31T16:57:46.994+02:00מוכן לאכול את זה כמה פעמים בשבוע לארוחת צהריים עסק...מוכן לאכול את זה כמה פעמים בשבוע לארוחת צהריים עסקית ;-). אבל כן, הבנתי את הרעיון :).<br />מה שיפה בחזה עוף שהוא די דף חלק, אפשר לעשות איתו מה שרוצים לכאורה, אז זה הופך להיות מנה ש"קל" להציע אותה בקלות בתמחור סביר של עסקית. <br />ברוטב כזה או אחר, וסה"כ זה חומר גלם די זול שמזין ומשדר "אכלתי בשר" ולא שילמתי 50 שקל לשוואaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-31752094284704324262014-01-25T11:10:53.770+02:002014-01-25T11:10:53.770+02:00נראה טוב, בן אדם..
אמא שלי היתה מכנה את זה "ש...נראה טוב, בן אדם..<br />אמא שלי היתה מכנה את זה "שניצל פלצני"... :-)<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolf<br /><br /><br /><br /><br />נ.ב.<br />סיפור לא פשוט זה "חזה עוף".. כמעט כל הייטקיסט מקשר את הקונספט אוטומטית עם ארוחה-עסקית של מסעדות בסביבת המשרד.<br /><br />LazyBoyhttps://www.blogger.com/profile/00538097447593111677noreply@blogger.com