tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post4728736543830158829..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: פסטה בלימון, שרימפס, חומוס, טחינה ואריסה.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-50224219530890984752011-07-21T13:13:46.200+03:002011-07-21T13:13:46.200+03:00לייזי ידידי..
נראה לי כבר פאסה להתחיל ללמד איך מנ...לייזי ידידי.. <br />נראה לי כבר פאסה להתחיל ללמד איך מנקים שרימפסים, בכל מתכון שיש אותם אני צריך לחזור על זה שנקי=בלי הפס של הקקי? ;)<br /><br />ועל עניין הצילומים, תודה.<br />מקווה שהבאים יהיו הרבה יותר טובים.. בעצם הם יהיו, Stay tuned,,aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-56246475602098675532011-07-21T11:14:14.424+03:002011-07-21T11:14:14.424+03:00איכות הצילומים רק הולכת ומשתבחת! מאחר ואתה סמי-פרו...איכות הצילומים רק הולכת ומשתבחת! מאחר ואתה סמי-פרו אז אתה לא חוזר על דברים טרויוויאלים אבל יש כמה דברים שלא כולם יודעים. כשקונים שרימפס טרי, חשוב מאוד לנקות את הקקי שלו (הפס השחור הזה) לפני שמממשיכים. זה יותר טעים ויותר בריא כמובן. <br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfAnonymousnoreply@blogger.com