tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post5085746478667344052..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: אוסו בוקו איטלקי, על מצע של ארטישוק ירושלמיaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-71320389350086092772011-10-13T01:18:34.643+02:002011-10-13T01:18:34.643+02:00מבחינתי הסיר בלבד הוא באמת מלך בלתי מעורער שלא מצר...מבחינתי הסיר בלבד הוא באמת מלך בלתי מעורער שלא מצריך שום מצע כזה או אחר להתלוות אליו. אבל אז בהתחלה שהרמתי את המתכון הזה אל הבלוג, הייתי חייב "להתפלצן" ופולנטה מה שכנראה הכי נכון להכין כמצע או כתוספת לאוסו בוקו טוב, לא רציתי להכין באותו היום. <br />בכל אופן, כולי שמחה ואושר, שזה החזיר אותך אחורה. אני מוצא שאלו המאכלים הכי מנחמים שאנו גדלים ומעריכים.<br /><br />תודה לך, <br />אביעדaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-48061369055014934952011-10-13T01:00:41.456+02:002011-10-13T01:00:41.456+02:00הסיר, רק הסיר, כמו שהוא בלי לגעת בלי מצע כזה או אח...הסיר, רק הסיר, כמו שהוא בלי לגעת בלי מצע כזה או אחר, הכי מזכיר בית. לעניות דעתי היחיד כאן מבין שלל אבני חן מעוררות תיאבון שממש החזיר אותי לבית סבתא.<br />תודה.מורןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-42746020993794719152011-02-23T12:51:59.781+02:002011-02-23T12:51:59.781+02:00צריך לעבור מבחן עיוור כדי לדעת אני מניח ;)צריך לעבור מבחן עיוור כדי לדעת אני מניח ;)aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-518093417233187412011-02-23T12:47:21.760+02:002011-02-23T12:47:21.760+02:00שמן בתלאווי, זה טוב יותר משמן אסלי?
טכנוקראטשמן בתלאווי, זה טוב יותר משמן אסלי?<br /><br />טכנוקראטAnonymousnoreply@blogger.com