tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post7110558543707011444..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: נאגטס פרגית בגלייז דבש לימון ובצל ירוקaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-18897288756810221122014-05-08T11:33:41.630+03:002014-05-08T11:33:41.630+03:00זהו אביעד. זה נגמר.
עד היום צפיתי בהנאה אבל כמו ש...זהו אביעד. זה נגמר. <br />עד היום צפיתי בהנאה אבל כמו שעובד מהסביח אומר, היום השתנו חייך (סתםםם, לא ממש אבל לשם המחמאה:) )<br />זהו מתכון שהכנתי המון פעמים בבית אבל יש בו משהו שאני הולך לאמץ. <br />כמובן שאת הרוטב צדפות אחליף ברוטב דגים מענייני הכשרות. <br />שפו <br />מאיר<br />ביסטיילhttps://www.blogger.com/profile/09401119924662649997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-63620142415257677882014-05-07T15:41:19.213+03:002014-05-07T15:41:19.213+03:00שתי כפות שמן סומסום!: אם זה לא היה רק למשרה אז הי...שתי כפות שמן סומסום!: אם זה לא היה רק למשרה אז היית מקבל את איתור האומץ (הקולינרי). :-)<br />שמן סומסום הוא כל כך דומיננטי ומשתלט שאני בד"כ ניגש אליו בחרדת קודש.<br /><br />LazyBot, Hungry like a wolf<br /><br /><br /><br /><br />LazyBoyhttps://www.blogger.com/profile/00538097447593111677noreply@blogger.com