tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post7530718451125540521..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: כליות עגל חלב בפטריות ורוטב שמנת.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-32639801841491524962019-06-30T13:16:40.924+03:002019-06-30T13:16:40.924+03:00תודה על המתכון !
הערה קטנה , קמעה זה עם ק ולא עם כ...תודה על המתכון !<br />הערה קטנה , קמעה זה עם ק ולא עם כ (כמעה) כפי שכתבת , הפירוש הוא מעט ( כמו קמעונאי שמוכר בכמויות קטנות)Gilhttps://www.blogger.com/profile/02838675195783926991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-63457089249095849862013-11-09T08:33:35.135+02:002013-11-09T08:33:35.135+02:00אכן. כמו שאר חלקי הפנים. יש להם זמן הכנה מדויק אחר...אכן. כמו שאר חלקי הפנים. יש להם זמן הכנה מדויק אחרת זה פשוט מאבד את זה.<br />תודה חבר.<br />aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-47344546522064196242013-11-07T10:40:45.412+02:002013-11-07T10:40:45.412+02:00 5 דקות הכליות במחבת? אני מניח שיותר מזה העסק הופ... 5 דקות הכליות במחבת? אני מניח שיותר מזה העסק הופך צמיגי..<br /><br />הצילום של הגלם יצא לך ממש מעולה.<br /><br />Lazyboy, Hungry like a wolfLazyBoyhttps://www.blogger.com/profile/00538097447593111677noreply@blogger.com