tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post8145022764120634036..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: "כריך אליפות..."aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-34541548897817813622011-05-28T14:11:29.668+03:002011-05-28T14:11:29.668+03:00הי, יש המון מתכונים ברשת לאיולי.
אני עושה:
מצרכים:...הי, יש המון מתכונים ברשת לאיולי.<br />אני עושה:<br />מצרכים:<br />כפית חרדל דיז'ון<br />חלמון אחד מביצה גדולה<br />כפית חומץ בן יין לבן<br />כפית סוכר לבן<br />3/4 שמן קנולה (או זית למי שרוצה איולי חזק, כמוני)<br />מלח ופלפל.<br /><br />הכנה:<br />בקערה אני מערבב היטב במטרפה ידנית את החרדל הסוכר החומץ והביצה.. ומתחיל לזרזף מהשמן תוך כדי טריפה חזקה (אפשר גם במעבד מזון, או בעזרת "סטיק") עד שמתקבלת עיסה הומוגנית וחלקה. בתאבון.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-90766865852193427822011-05-28T09:58:03.463+03:002011-05-28T09:58:03.463+03:00איך אתה מכין את האיולי?איך אתה מכין את האיולי?Anonymousnoreply@blogger.com