tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post8172276353633002259..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: פסטה עם שרימפס, ברוטב עגבניות חרפרף.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-47023173358453529912014-02-20T09:28:35.192+02:002014-02-20T09:28:35.192+02:00יוסי, תודה רבה על התגובה. אני שמח שכולם אהבו את המ...יוסי, תודה רבה על התגובה. אני שמח שכולם אהבו את המנה והמתכון. <br />aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-59139056146877156382014-02-13T10:56:19.309+02:002014-02-13T10:56:19.309+02:00היי אביעד,
צילומים נפלאים - הייתי נוגס עוד רגע במ...היי אביעד, <br />צילומים נפלאים - הייתי נוגס עוד רגע במסך ....<br />עקבתי אחרי התפריט ויצא מעולה !!!<br />אימא שלי אהבה מאוד וזה הישג בפני עצמו <br /><br />חזק ואמץ<br /><br />יוסיJoseph Wolfhttps://www.blogger.com/profile/14727363666517930117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-87677648855524461252012-02-11T11:25:54.509+02:002012-02-11T11:25:54.509+02:00הי הלה.
תודה על הברכות.
לגבי הכמויות, קצת קשה ל...הי הלה. <br />תודה על הברכות. <br /><br />לגבי הכמויות, קצת קשה לענות בהתכתבות. <br />ראשית עגבניות של קחץ למשל שונות משל חורף. בטח בצבען ובטעמן וגם בכמות המיץ או הבשרניות. <br />קצת קשה לי להאמין ש 10 עגבניות לא הספיקו לך לכמות הפסטה שהכנת :) - למרות שכמובן הכל יכול להיות. <br />ניתן תמיד להוסיף רוטב עגבניות מוכן למזל של mutti שבא בבקבוקי זכוכית כדי להסמיך עוד יותר אם למשל לא מספיק לנו. <br /><br />לגבי שמן הזית, כתבתי אומנם שליש כוס אבל לא חייבים להשתמש בהכל. עניין של טעם. אני מכין את הפסטה הזו עם קצת יותר מ2 כפות. <br /><br /> מקווה שפעם הבאה יצליח לך יותר :)<br />כיף שבאת,<br />אביעד aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-89886532359459891942012-02-11T10:32:15.597+02:002012-02-11T10:32:15.597+02:00הי אביעד,
תודה על המתכון וברכות על הבלוג הנחמד. הכ...הי אביעד,<br />תודה על המתכון וברכות על הבלוג הנחמד. הכנתי אתמול פסטה בהשראת המתכון והתוצאה היתה טעימה. עם זאת, במהלך הבישול התעוררו שתי שאלות. האחת, מהי מידת שמן הזית הסופית הדרושה? השנייה, האם כמות הרוטב באמת מתאימה לחבילת פסטה שלמה? אני הכפלתי את כמות העגבניות והשום והשתמשתי ב- 3/4 חבילת פסטה ועדיין הרוטב יצא בעיקר לימוני ומעט תפל ובודאי דליל ובהיר יותר מהתמונה בבלוג.הלהnoreply@blogger.com