tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post1422054035728383982..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: עוף פורטוגזי מתובל, עם צ'וריסו.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-4050046058148071662011-08-31T13:10:57.070+03:002011-08-31T13:10:57.070+03:00תודה לך.
לגבי החנות שהתכוונתי אליה.
זו מעדניה\קצב...תודה לך.<br /><br />לגבי החנות שהתכוונתי אליה.<br />זו מעדניה\קצביה שנקראת "שמחה" והיא נמצאת בשד' הנשיא בחיפה. <br />הם מייצרים שם כמה סוגי נקניקיות, כולל צ'וריסו. מבשר לבן ובקר יחד כאמור.<br /><br />מאלן טלמור תוכלי להזמין ולגשת לקחת. הוא נמצא בראשון לציון. תוכלי לברר על דרך התקשרות דרך האינטרנט. <br /><br />ולגבי האחרון, הוא עובד בעיקר בצפון הרחוק (הוא גר ליד טבריה) אך עושה משלוחים לכל הארץ אם הכמויות גדולות מספיק. לו יש מגוון נקניקיות מדהימות גם כן.. כאמור, בקרוב תעלה רשומה בעקבותיו.<br /><br />אביעדaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-22910211014495662072011-08-31T13:07:10.698+03:002011-08-31T13:07:10.698+03:00היי אביעד,
ראשית, המון תודות על המידע בקשר לחנויו...היי אביעד,<br /><br />ראשית, המון תודות על המידע בקשר לחנויות... לצערי לא ציינת היכן הן נמצאות (כתובת/טלפון)...<br />ולסיום הארה: בדיקה קצרה שערכתי בקרב "זקני ארגנטינה" אשר אכלו שם כמויות בלתי נלאות של בשרים מכל סוג ומין, העלתה כי רוב נקניקיות הצ'וריסוס בארגנטינה עשויים בשר חזיר או לחילופין מתערובת של חזיר עם בקר (אולי זו הסיבה שהיה יותר טעים?) וכמובן כפי שציינת, התיבול..<br />ונעבור למחמאות: אי אפשר להתנתק מהאתר הזה שלך, הן מהתמונות והן מההסברים (מרתק..פשוט מרתק).... אם אפשר היה לנקד את האתר בכוכבי מישלן, הייתי עושה זאת בשמחה.קרינהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-64569649500164592692011-08-29T15:29:09.675+03:002011-08-29T15:29:09.675+03:00הי קרינה,
אני ממש לא בטוח שהצ'וריסו המקוריים ...הי קרינה, <br />אני ממש לא בטוח שהצ'וריסו המקוריים עשויים מ ה-בשר. אבל יש שם ללא ספק תיבול שבארץ מתקשים להגיע אליו.<br />יש כמה מוקדים מיוחדים שמהם אני רוכש.<br />1 - מעדניה מיוחדת מאד שנמצאת לא רחוק מבייתי שהם עושים לבד. הנקניקיות שלהם מעולות.<br />2 - יש אל אלן טלמור כמובן שעד כמה שאני זוכר הוא מעולה, גם בצ'וריסו.<br />3 - יש בחור חדש שיצרתי עמו קשר שמכין בבית יותר מ 12 סוגי נקניקיות משובחות מאד, בקרוב אעלה סקירה עליו ועל מוצריו.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-44668053422073578542011-08-29T10:15:35.175+03:002011-08-29T10:15:35.175+03:00שלום אביעד,
בתור דרום אמריקאית אשר חובבת בשר בטיר...שלום אביעד,<br /><br />בתור דרום אמריקאית אשר חובבת בשר בטירוף וזוכרת טעמו של צ'וריסוס טוב, טרם מצאתי מקום אשר מוכר צ'וריסוס הראויים לשמם..האם יש לך מקום מומלץ לרכוש כאלה? אגב אבי קונה צ'וריסוס קפואים ממסעדת "אל גאוצ'ו" אבל לצערי בטעמם הם לא ממש פסגת הנקניקיות הדרום אמריקאיות.(אולי כי הן לא עשויות מהבשר? (ב"ה" הידיעה)קרינהnoreply@blogger.com