tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post2234453932572994314..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: מסע קולינארי בברצלונה.. חלק ראשון.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-86967706774579268332012-01-13T23:09:24.516+02:002012-01-13T23:09:24.516+02:00מתחיל לקרוא את המסע הקולינרי בברסה סוף סוף.
אין הר...מתחיל לקרוא את המסע הקולינרי בברסה סוף סוף.<br />אין הרבה מה לומר מלבד "איזה כיף לך".<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-40946082348845086652011-12-06T15:17:04.931+02:002011-12-06T15:17:04.931+02:00אמפנדס, צוריסוס למינהם, ועכשיו אהובתי ברסלונה!!!! ...אמפנדס, צוריסוס למינהם, ועכשיו אהובתי ברסלונה!!!! (בלי לשכוח את הרגל קרושה "חולודעץ" שהייתה עושה סבתא שלי)<br />זהו, לא יכולתי להמשיך לקרוא בשקט בלי להגיד לך שאני עוקב בקרוב. ללא שום כישרון קולינארי, חוץ מהתיאבון שלי וההערכה הענקית לבלוג שלך.<br />תמשיך, תמשיך..... זה טווווווב<br /><br />גביWEBnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-90836981078399453372011-12-05T19:27:34.940+02:002011-12-05T19:27:34.940+02:00אריאלה, חבל שלא צילמתי את הצ'יקה ;)
היית מבינה...אריאלה, חבל שלא צילמתי את הצ'יקה ;)<br />היית מבינה למה קראתי לה כל הזמן.. <br /><br />תודה מותק. הייתי לוקח איתי ברצון!<br /><br />ארז, הייתה לך כבר הצעה ממני.. שאסיים תבין על איזה מסעות דיברתי באוזניך.. <br /><br />אייל תודה נשמה. <br />שאפתח את המסעדה שלי.. יש לך מקום של כבוד בשולחן של המאפיה :)<br />איתמר, יש לך מקום שם גם כבר עם השם שלך. היין היה באמת טוב, אבל שתיתי טוב יותר ביום למחרת (בקרוב ;) )<br /><br />אילנית.. (הרגת אותי שתדעי עם ההערה שלך, החזרת אותי אחורה בשנייה!)<br /><br />בשלואפה היקרה.. תודה מכל הלב.<br />מקווה שהבאות יגרו אותך לא פחות.<br /><br />תוכל לכולכם שוב.<br />אביעד.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-42044171194454917242011-12-05T11:53:14.773+02:002011-12-05T11:53:14.773+02:00אביעד, זו אחת הרשומות היותר מעוררות תאבון שקראתי ל...אביעד, זו אחת הרשומות היותר מעוררות תאבון שקראתי לאחרונה, מתוך פוסטים אחרים של ביקורת מסעדות. <br />בהחלט עוררת אצלי את החשק לבקר במקום המדהים הזה עם המנות הכ"כ מגרות.<br />תודה! מחכה להמשך.CooknBakehttp://www.cooknbake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-79563308660548571912011-12-05T11:32:25.360+02:002011-12-05T11:32:25.360+02:00טוב נו בסדר.
אני הולכת לארומה לאכול סלט בצהרים ולפ...טוב נו בסדר.<br />אני הולכת לארומה לאכול סלט בצהרים ולפנטז ...<br />מה שבטוח, מבולבל אתה כבר לא <br />}{אילניתhttps://www.blogger.com/profile/07328856470466271950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-51136238311898955252011-12-05T09:19:10.588+02:002011-12-05T09:19:10.588+02:00איזה יופי.
אין מה לעשות, קולינרייה זה אירופה - אחר...איזה יופי.<br />אין מה לעשות, קולינרייה זה אירופה - אחרי שאוכלים במסעדות כאלה מבאס לחזור לארץ לכל ה"מאסטר שפים" למינהם (ויסלחו לי כולם).<br />נראה מדהים, ואני בטוח שהטעם מדהים.<br />שתית יין מדהים, יקב VIVANCO אחד היקבים הטובים בספרד, יש להם אפילו חיבה מאוד גדולה לישראל.<br /><br />אני מאחל לך לפתוח כזה מקום בארץ עם הרבה אהבה... (אתה זוכר אבל מי אחרי יינות - כן?!)Itamar Axelrodhttps://www.blogger.com/profile/13890809859290532768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-66673944369008907112011-12-04T22:31:15.084+02:002011-12-04T22:31:15.084+02:00אוי לא, הלכה הדיאטה.
צ'מע חביבי, זה אחד התאור...אוי לא, הלכה הדיאטה.<br /><br />צ'מע חביבי, זה אחד התאורים המגרים ביותר ששמעתי/קראתי/ראיתי של ביקור במסעדה.<br /><br />כמו אהבתו של השף לאוכל שהוא מגיש ולסועדים, כך גם ניכרת אהבתו העצומה של הסועד למה שהוא קיבל.<br /><br />התאורים, התמונות... הקיבה מתהפכת לי פה, אין דברים כאלה. <br /><br /><br />אכן, אם לפתוח מסעדה זה בדיוק כמו שתארת - מקום שקודם כל מתמקד בסועד ובהנאה שלו, בלי פלצנות, אבל עם הרבה חומרי גלם משובחים, מחשבה עמוקה על הטעמים והמרקמים של המנות, טעים ומשביע.<br /><br />חשבתי על זה פתאום. אין מצב שאתה לא פותח מסעדה מתישהו. זה יהיה פשוט פשע אם לא.<br /><br />אוהב אותך אבויא, תזכיר לי פעם הבאה שאני טס לחו"ל לקחת כמה מהכרטיסים היפים האלה שאריאלה סידרה לך, נראה לי שהם פותחים דלתות ולבבות במקומות הנכונים...<br /><br />יאללה, מסעדה הבאה!2991https://www.blogger.com/profile/05504345677795670221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-85991380367350230012011-12-04T19:36:04.155+02:002011-12-04T19:36:04.155+02:00שאלוקים ישמור אותי עם הפוסט הזה.
ג'יזס כרייסט....שאלוקים ישמור אותי עם הפוסט הזה.<br />ג'יזס כרייסט.<br /><br />הכל נראה כל כך טעים, התמונה של הפילה עשתה לי כיווץ ישר בלב. אפילו את הקיבה היא עברה.<br /><br />הכל נראה כל כך עסיסי ומזמין שעושה פשוט חשק לטוס לשם במטוס הבא, ונתב"ג מטר ממני.<br />איפה הדרכון, אמרנו?<br /><br />תמשיך! מצפה בקוצר רוח, בכלון עיניים ובצמאון קיבה לבאים שלך.ארזhttps://www.blogger.com/profile/12178439510367979050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-88956409287822709652011-12-04T18:17:51.920+02:002011-12-04T18:17:51.920+02:00אמרתי לך !
אמרתי לך שאתה צריך לקחת אותי אתך (לפחות...אמרתי לך !<br />אמרתי לך שאתה צריך לקחת אותי אתך (לפחות בתור מתורגמנית), מה אתה צריך צ'יקה כשיש לך אותי ? באמת !!<br /><br />הרגת אותי עם התמונות, במיוחד של החמון . <br />אני רוצה חמון ! ואם אפשר אז חמון קרודו.<br />אני יכולה רק לבכות מהמחשבה.<br /><br />יא אללה של פוסט !<br /><br />ופאן קון טומט ... לבכות. מאושר (או יותר נכון מקנאה)..<br /><br />טוב, נו, להתחיל לתאר כל מנה בנפרד, זה סתם להפוך את עצמי לגברת שרק , אז אוותר, רק אומר שביום שתפתח את המסעדה שלך ... אני אשמין והרבה.<br /> גם מנחת, אבל גם מעונג (מהאוכל).<br /><br />אגב, רק שתדע ששיגעת אותי עם התיאורים שלך כשהיית שם , ועכשיו כשאני רואה את התמונות אני מבינה שזה כאין וכאפס..<br /><br />מצפה כבר לפוסט המשך.<br /><br />מלך מלכי המלכים !!אריאלה פיקסלר אלוןhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?Blogid=91303noreply@blogger.com