tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post2699802153067684392..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: כנפי עוף אפויות במעטפת פרמז'ן שום ועשבי תיבול.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-59194672120074383182011-10-09T17:51:00.698+02:002011-10-09T17:51:00.698+02:00יאמממממ הורס לגמריייי!
מתה על שילוב הטעמים :)
שולח...יאמממממ הורס לגמריייי!<br />מתה על שילוב הטעמים :)<br />שולחת לך תביעה משפטית על גרימה לריור המוני בפומבי...פיית העוגיותhttp://blog.tapuz.co.il/ChefBalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-53989393273234276892011-10-03T09:10:57.251+02:002011-10-03T09:10:57.251+02:00מי שרשום מקבל עדכונים את פשוט לא שמה על המיילים של...מי שרשום מקבל עדכונים את פשוט לא שמה על המיילים שלך :)) <br />בכל אופן , ניקוי עם הברנר גם אחלה פתרון אפילו יותר טוב מהלהבה של הכיריים. <br /><br />א.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-61272763921426240182011-10-03T09:05:09.047+02:002011-10-03T09:05:09.047+02:00ובכן, את הפוסט הזה פספסתי.
נא לטפל בתקלה- אני לא מ...ובכן, את הפוסט הזה פספסתי.<br />נא לטפל בתקלה- אני לא מקבלת עדכונים, וזה רע.<br />אז ככה, את הכנפיים האלו אני מוכנה לאכול כמנה אחרונה בחיי.<br />זה מפנק בכל קנה מידה.<br />כנפיים הם החלק הכי משובח (לדעתי) בעוף. אם כמובן יודעים איך לעבוד איתם ולא לייבש להם ת'צורה.<br />אני בעבר הייתי מנקה עם טורנה, היום אני עם הברנר מעבירה כמה וויז'ים והחיים תותים.<br />מותק- יופי של מתכון ועוד יותר יופי של תמונות. כרגיל.<br />}{אריאלה פיקסלר אלוןhttps://www.blogger.com/profile/07270037431138479770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-52085997323617328862011-09-30T22:37:31.779+03:002011-09-30T22:37:31.779+03:00בכיף, את כמובן לא לבד.
יש כאלו שאם זה לא כזה &quo...בכיף, את כמובן לא לבד. <br />יש כאלו שאם זה לא כזה "נורא" מכניסים ככה לתנור בתקווה שהחום של התנור כבר ידאג לזה, אבל לטעמי עדיף להתחיל עם חומרי גלם כמה שיותר נקיים ויפים כדי שתצא התוצאה המקסימלית. אם זה היה על גריל פחמים עם אש גלויה, מילא. אבל בתנור.. NO WAY.<br /><br />תודה לך גל.<br /><br />אביעדaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-53031062703548380202011-09-30T22:35:27.768+03:002011-09-30T22:35:27.768+03:00עזר, לפחות בזה שעכשיו אני יודעת שאני לא לבד בצחצוח...עזר, לפחות בזה שעכשיו אני יודעת שאני לא לבד בצחצוח של העוף והכנתו לקראת כניסתו לעבודה...<br />תודה וחג שמח.<br />מחכה למתכון הבא.גלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-1437731729168835662011-09-30T22:31:51.783+03:002011-09-30T22:31:51.783+03:00הי, תודה.
לגבי השערות, בעקרון אני משתדל לקנות כנפ...הי, תודה. <br />לגבי השערות, בעקרון אני משתדל לקנות כנפיים כמה שיותר נקיות כבר מהקצב\סופר וכדומה. בכל מקרה, אני תמיד עובר עליהם פעם נוספת, עם סכין טורנה בתנועת משיכה או אם יש עבודה קצת יותר קשה ויש המון לנקות, אז גם מעל להבה של הכיריים.<br />אני מחזיק את הכנפיים בעזרת מלקחיים ארוכות וחורך את השעירות מעל הלהבה.<br /><br />מקווה שזה עזר קצת.<br /><br />אביעדaviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-15110419227846136602011-09-30T22:14:34.903+03:002011-09-30T22:14:34.903+03:00נראה מדהים ומגרה.
איך אתה מתמודד עם כל השערות שיש ...נראה מדהים ומגרה.<br />איך אתה מתמודד עם כל השערות שיש בחלקים האלה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-33660017741202656222011-09-30T08:33:10.289+03:002011-09-30T08:33:10.289+03:00מנה לג'ורנל. זו חתיכת מאגיה שחורה לאפות כנפיים...מנה לג'ורנל. זו חתיכת מאגיה שחורה לאפות כנפיים. כל כך קל לייבש אותן שאני לא מעז.<br />התמונות, כרגיל לג'ורנל.<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-57282400327144804672011-09-30T08:28:25.870+03:002011-09-30T08:28:25.870+03:00כן גם לי :-))
הוספתי ברשומה מתכון לרוטב גבינה כחול...כן גם לי :-))<br />הוספתי ברשומה מתכון לרוטב גבינה כחולה לבקשתך.<br /><br />תודה,<br />אביעד.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-30501055734609341362011-09-30T02:38:31.477+03:002011-09-30T02:38:31.477+03:00ואואויוה
נשמע כמו שחיתות אמיתית, חצופה וחסרת גבולו...ואואויוה<br />נשמע כמו שחיתות אמיתית, חצופה וחסרת גבולות. כמו שאוכל צריך להיות, בקיצור.<br />אינעל דינאק, איך בא לי כזה...<br /><br />הוראות להכנת רוטב גבינה כחולה?2991https://www.blogger.com/profile/05504345677795670221noreply@blogger.com