tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post2785976400072736645..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: פולנטה עם כבדי עגל ובצלים ברוטב בלסמי (fegato alla veneziano)aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-75205241658054441702012-02-01T00:26:48.084+02:002012-02-01T00:26:48.084+02:00ייקח אותך השד !
עשית אותי רעב יבחושים....ייקח אותך השד !<br />עשית אותי רעב יבחושים....יאירnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-55638807362166601862012-01-29T23:59:07.222+02:002012-01-29T23:59:07.222+02:00אמאלה, זה נראה כל כך טעים...
עוד חמאה
ועוד פרמז...אמאלה, זה נראה כל כך טעים...<br />עוד חמאה<br />ועוד פרמז'ן<br />וכבד מעגל חלב<br />ועוד ועוד...<br /><br />העורקים שלי צועקים הצילו, אבל הקיבה משתיקה אותם!<br /><br />סחתיין אבויא.2991https://www.blogger.com/profile/05504345677795670221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-62882931031343230522012-01-28T17:58:46.176+02:002012-01-28T17:58:46.176+02:00ידעתי שלהיכנס לכאן זו תהיה טעות מרה...
עכשיו אני ש...ידעתי שלהיכנס לכאן זו תהיה טעות מרה...<br />עכשיו אני שוב מתה מרעב<br />ועם קרייבינג אדיר למאכל המדהים הזה שאתה מנפנף מולי בתמונה...<br />נראה מהמם כרגילThe Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-28114043419473481822012-01-26T12:59:09.646+02:002012-01-26T12:59:09.646+02:00מישהו פעם שאל אותי מה ההבדל בין פולנטה למלאי? אתה ...מישהו פעם שאל אותי מה ההבדל בין פולנטה למלאי? אתה יודע מה ההבדל? <br />ההבדל הוא 20 ש"ח (פולנטה = יותר כסף).<br />אתה יודע מה ההבדל בין פיקאט לכבדי עגל ובצלים ברוטב בלסמי? הרוטב הבלסמי!<br />בקיצור אתה עשית פיקאט, רומניה הקלאסית!<br />מנה נהדרת! נראה פצצה! אני רעב! הולך לאכול. ביי<br />דוביDubihttps://www.blogger.com/profile/05602232064332673618noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-15043785749269121382012-01-26T12:53:20.266+02:002012-01-26T12:53:20.266+02:00תודה לכם,
מורן, זו ללא ספק מנה טמאה בכמה שהיא טע...תודה לכם, <br /><br />מורן, זו ללא ספק מנה טמאה בכמה שהיא טעימה. מנת גן עדן אני קורא לה. החמימות הזו שמקבלים ממני.. פיזית ונפשית לא תסולא בפז. <br />לגבי המרק.. כל עוד יש לי זמן ;).. <br /><br />מאיר, <br />אתה מתחיל להפחיד אותי חביבי :)..<br />מתי מבשלים יחד, אה?<br /><br />אביעד.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-6844964796187331842012-01-26T12:06:23.252+02:002012-01-26T12:06:23.252+02:00אתה ממזר
חכה חכה...אתה ממזר<br />חכה חכה...מאירhttp://www.bisstyle.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-13163425976253705682012-01-26T10:30:01.454+02:002012-01-26T10:30:01.454+02:00שישמור אותי האל מטומאה!!!
כבדדדד הצילו!
אוי אלוהים...שישמור אותי האל מטומאה!!!<br />כבדדדד הצילו!<br />אוי אלוהים הצבע הזה...המושלם!!! הבצלים הצמצום הבלסמי, הכבד... הכבד... כן כן הכבד...<br />מאז הכבד והאגסים והפוסט סוחט הדמעות... <br />אגב באותו יום בדיוק יצא לי לבקר במסעדה והזמנתי מנת כבד עגל מעניינת... טוב לא כמו שלך!!! ממש לא... אבל סתם מקריות.<br /> טוב למה בלבולי מוח ואינפרמוציה לא חשובה בעליל?!?!<br />אמממ מנה שנראית טוב "נשמעת" מעולה ובטוח מרגישה נהדרררר.<br /><br />נ.ב.<br />מר בריד היקר!<br />במקרה אני יושבת מול לוח שנה ועיני צדה את העובדה שנותר יום פרסום אחרון לחודש ינואר. <br />אצלי נרשמה הבטחה (טוב, ספק הבטחה ספק ציווי ספק משהו.... אבל נרשמה) ל-מרק.<br />אבל מאחר וזה המרק שחותם את חגיגות ינואר והמרקים (לא שאני מתנגדת לאחד או שניים גם בפברואר) <br />אז אני רוצה מרק שיטיס אותי ללפלנד. בהצלחה לך (-;<br /><br />תודה רבה<br />מורן(ת.ת.ש)מורןnoreply@blogger.com