tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post5829361596782253077..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: כבד קצוץ עממי, בהגשה אלגנטיתaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-79691179715725719202011-12-16T00:10:05.612+02:002011-12-16T00:10:05.612+02:00יאללה אני מגיע.
אני חולה על כבד קצוץ. וכך גם אשתי ...יאללה אני מגיע.<br />אני חולה על כבד קצוץ. וכך גם אשתי ושני בני. (הקטנה עוד לא גילתה שיש דבר כזה). כך שהתיאור על הפיירק הגדול מאד מוכר לי.<br />אם אפשר רק בפעם הבאה לצרף גם איזה מתכון למלפפונים חמוצים ושובר לבירה קרה ואנחנו מסודרים.<br /><br />תהיה בריא.<br />יאירAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-388270979224506912011-12-14T18:59:51.067+02:002011-12-14T18:59:51.067+02:00כנראה שאני באמת מזוכיסט.
לא יודע לבשל, אוהב לאכול,...כנראה שאני באמת מזוכיסט.<br />לא יודע לבשל, אוהב לאכול, ואני נכנס לכאן "לסבול".<br />דיברנו על פולנייה?<br /><br />תודה<br />גביwebhttps://www.blogger.com/profile/06067264242662381365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-66929888853733128912011-12-14T10:55:37.870+02:002011-12-14T10:55:37.870+02:00"כבד קצוץ כאמור גם ברשומה עצמה הוא מאכל שגדלת..."כבד קצוץ כאמור גם ברשומה עצמה הוא מאכל שגדלתי עליו וקשה מאד לנצח פיירקס ענק של כבד, חלה טרייה ומלפפון חמוץ (מסכים איתך אייל) .."<br />אם להיות אותנטי עד הסוף - אז עם חזרת חריפה טובה (לפחות לפי המסורת הפולנית :)).Itamar Axelrodhttps://www.blogger.com/profile/13890809859290532768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-85148713000920487912011-12-14T08:47:05.581+02:002011-12-14T08:47:05.581+02:00תודה לכולכם , התגובות שלכם מחממות לי את הלב ונותנו...תודה לכולכם , התגובות שלכם מחממות לי את הלב ונותנות לי המון דרייב להמשיך לייצר לכם פוסטים נוספים ומושקעים. <br /><br />כבד קצוץ כאמור גם ברשומה עצמה הוא מאכל שגדלתי עליו וקשה מאד לנצח פיירקס ענק של כבד, חלה טרייה ומלפפון חמוץ (מסכים איתך אייל) ..<br /><br />אביעד.<br /><br /> aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-62881925075252301682011-12-13T20:53:15.350+02:002011-12-13T20:53:15.350+02:00מתה מתה על כבד קצוץ!
וזו הפעם הראשונה שראיתי אותו ...מתה מתה על כבד קצוץ!<br />וזו הפעם הראשונה שראיתי אותו בהגשה כה אלגנטית :)<br />אצלנו בעדות פולנייה הוא פשוט שוכב לו בגוש אחד מתוך קערה<br />מקסימום עם איזו שרי מוכת גורל שרובצת מעל-<br />אז ההפוך על הפוך שלך מאוד עבד עליי.<br />אעביר את הביקורת לאמי ונראה אם יהיה חדש תחת השמש בליל הסדר הקרוב, חחחח<br /><br />ומעניין לעניין באותו העניין<br />לי ולבעלי יש הסכם עוד מתקופת הדייטינג<br />שמתחייב שאני אכין לו פנקייקס בכל פעם רק שיתחשק לו<br />והוא יכין לי כבד קצוץ בכל פעם שרק יתחשק לי :)<br />אז הזכרת לי שאניבאמת צריכה לנצל את ההסכם הזה יותר P:The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-72493116432393277152011-12-13T13:24:48.531+02:002011-12-13T13:24:48.531+02:00מתכון מצויין. הטיפ לגבי מידת העשייה של הכבד שווה ז...מתכון מצויין. הטיפ לגבי מידת העשייה של הכבד שווה זהב. טונות של כבד קצוץ "חונק" בוזבזו לשווא בגחח טעיות צלייה.<br />אני חוזר על זה שוב: הפרזנטצייה שלך מהממת ומתאימה לביסטרו שובב בעיר התחתית...<br /><br />נ.ב.<br />שמן קנולה מבחינתי מוקצה מחמת מיאוס. זה שמן גרוע מאוד מאוד. <br />שמן חמניות עדיף עליו מכל בחינה.<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-57351571617666986402011-12-13T13:03:24.387+02:002011-12-13T13:03:24.387+02:00YAY
כמה חיכיתי למתכון הזה. בקשות של אריאלה עולות ...YAY<br /><br />כמה חיכיתי למתכון הזה. בקשות של אריאלה עולות מיד, ואני, בחושך לבד (חרוז).<br /><br />אני מאד אוהב ריבה ליד הכבד קצוץ, אבל תן לי את הכבד הזה עם חלה טרייה, מלפפון חמוץ וכוס בירה צוננת... ואני מבסוט.<br /><br />תודה.2991https://www.blogger.com/profile/05504345677795670221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-61261943387742060412011-12-13T11:59:15.033+02:002011-12-13T11:59:15.033+02:00מורן מותק, נראה לי שאת ואני צריכות לדבר.
arifixi@g...מורן מותק, נראה לי שאת ואני צריכות לדבר.<br />arifixi@gmail.com<br />מחכה לך.אריאלה פיקסלר אלוןhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?Blogid=91303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-28515660288592319692011-12-13T11:46:50.816+02:002011-12-13T11:46:50.816+02:00טוב בגלל שהמעמד מחייב, כידוע כבד ואני זה רומן סוער...טוב בגלל שהמעמד מחייב, כידוע כבד ואני זה רומן סוער ומתמשך <br />והנה עוד דרך (למרות שלכל אחד מאיתנו יש דרך מוכרת ואהובה) <br />לעשות אהבה עם הדבר הזה.<br />הריבה... בצל שרי לא משנה איזו... בהחלט מקפיצה את הכל למשהו יותר אלגנטי...<br />אגב כשרות או לא, אם זה נושק למדיום מעט יותר מרפרוף אני לא נוגעת.<br /><br />אריאלה... "האתר ההוא"?!?!? (גלי לי בסוד)<br /><br />מחכה ל"דבר הבא"<br /><br />תודה רבה<br />מורןמורןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-63175160548234168202011-12-13T11:42:06.083+02:002011-12-13T11:42:06.083+02:00מצטערת נתקעתי בהקדשה. (זה מקסים בעיניי יחד עם דמעה...מצטערת נתקעתי בהקדשה. (זה מקסים בעיניי יחד עם דמעה או קצת יותר...)<br /><br />ממורןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-23865748263334694402011-12-13T11:17:32.350+02:002011-12-13T11:17:32.350+02:00** ריבת שרי, לא ריבת בצל . ראיתי את עיגולי הבלסמי...** ריבת שרי, לא ריבת בצל . ראיתי את עיגולי הבלסמי על הצלחת וישר הפלגתי לריבת בצל. סורי.<br /><br />ריבת שרי, עם צ'ילי (ככה אני אוהבת את הריבה שלי).<br /><br />:-)אריאלה פיקסלר אלוןhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?Blogid=91303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-68631048377540466402011-12-13T11:10:14.406+02:002011-12-13T11:10:14.406+02:00טוב, האמת היא שעל התמונה הזו התעלפתי כבר אתמול כשח...טוב, האמת היא שעל התמונה הזו התעלפתי כבר אתמול כשחיטטתי לך באלבום ב'אתר ההוא'.<br />ישבתי ומכל התמונות עיני צדה את התמונה הזו ,בעיקר בגלל ריבת הבצל הסקסית שכאן.<br />ישר פינטזתי על מה קורה כשהם נפגשים בחיך כל הטעמים האלו יחד וזה חופשי הדליק לי את פיוזי ה"רוצה! רוצה!" שלי.<br />אז ההגשה מרהיבה, המתכון מעניין (פעם ראשונה שאני נפגשת בתוספת של תפ"א וזה מסקרן לי לאללה).<br />אני מכינה את זה קצת אחרת , אבל חופשי הולכת להיצמד למתכון הזה ולראות מה באמת קורה שם.<br /><br />תמונה מרהיבה, אמרתי כבר?<br />דוז מיליון פואה, אמרתי כבר?<br />ו.... אמרתי כבר?<br /><br />אז כל זה ביחד כפול 18.<br /><br />}{אריאלה פיקסלר אלוןhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?Blogid=91303noreply@blogger.com