tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post6015072007271628862..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: טריו ממולאים בבשר עגל וטלה, ברוטב עגבניות פיקנטי.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-50891174624359112282012-06-17T15:41:53.046+03:002012-06-17T15:41:53.046+03:00אני "גיליתי" את הסוד. כאשר אני עושה קציצ...אני "גיליתי" את הסוד. כאשר אני עושה קציצות או ממולאים (וכל מה שקשור לבשר טחון), במקום להתחיל מ"בשר ייעודי למשימה" ואז לשבחו באמצעות תבלינים, עלים, רטבים ושאר פטנטים, אני מתחיל מ: אנטריקוט ובזה פחות או יותר מסיים...<br />זה פשוט יוצא הרבה יותר טעים. ואז אתה פשוט מעלה את איכות הבשר על ראש התורן, זאת במקום "לתקוף" את הבשר במני משפרים.<br />מאז, אני נוקט בגישה הכי מינימלית שרק אפשר. נותן לאנטריקוט לדבר.<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfLazyBoyhttps://www.blogger.com/profile/00538097447593111677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-15265346063279080732012-06-13T17:43:32.945+03:002012-06-13T17:43:32.945+03:00מסקרן על מה משנתך מתבססת ב 180 מעלות משלי :-0..
ב...מסקרן על מה משנתך מתבססת ב 180 מעלות משלי :-0.. <br />בכל מקרה סרמלה אני לא אוהב כך שבינתיים המתכון אינו נכתב.. מוכן עבור כל אלה שמצפים להביא את המתכון הביתי של המשפחה להכין ולצלם. <br />באותו המעמד אני מזמין אותך לטעום, כי אני כאמור לא אוכל את זה. :)aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-31231509183728202332012-06-09T23:24:42.025+03:002012-06-09T23:24:42.025+03:00פוסט נהדר. הצלחת לפרוס את פילוסופיית הממולאים שלך ...פוסט נהדר. הצלחת לפרוס את פילוסופיית הממולאים שלך במלואה. איכשהו קצת הופתעתי שלא נתת כאן את הגירסה שלך ל-סרמלה. <br />הפילוסופיה שלי היא כמעט 180 מעלות משלך! מה שמחזק את התפיסה שממולאים יש אין ספור דרכים להכין ..<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfLazyBoyhttps://www.blogger.com/profile/00538097447593111677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-75553212686629701902012-06-08T02:31:29.139+03:002012-06-08T02:31:29.139+03:00(Y)(Y)AGhttps://www.blogger.com/profile/10245802236828091483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-25486143004686518902012-06-07T21:35:00.389+03:002012-06-07T21:35:00.389+03:00חחח.. אפשר לקנות פטרוזיליה אח שלי :).
חופן אורז זה...חחח.. אפשר לקנות פטרוזיליה אח שלי :).<br />חופן אורז זה חצי כוס בערך, נגיד. אני מבשל אוכל כזה פחות או יותר עם העיניים, פחות עם טכניקה מדויקת (למרות שניסיתי לדייק עבור המתכון). <br />אני לא מכין את האורז לפני, הוא תופח יחד עם הנוזלים בבישול\תנור בכיף עד להכנה מושלמת, אין חשש מאורז קשה או משהו כזה. <br />תהנה. <br /><br />א.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-71503801882352520142012-06-07T21:32:49.754+03:002012-06-07T21:32:49.754+03:00אין בעד מה, אני בטוח שהסיר שלך לא פחות טוב, אם לא ...אין בעד מה, אני בטוח שהסיר שלך לא פחות טוב, אם לא יותר. <br /><br />א.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-63491398834972132242012-06-07T19:52:38.374+03:002012-06-07T19:52:38.374+03:00חבל לך על הפנאי, כשהפטרוזיליה במרפסת מתאוששת אני מ...חבל לך על הפנאי, כשהפטרוזיליה במרפסת מתאוששת אני מכין את זה.<br /><br />כמה זה אצלך חופן אורז? חצי כוס? אתה לא עושה לו חצי/רבע הכנה קודם?AGhttps://www.blogger.com/profile/10245802236828091483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-75095433626980824622012-06-07T16:27:49.721+03:002012-06-07T16:27:49.721+03:00סליחה אבל אני נאמנה מאוד לסיר הממולאים שלי
אגב ה&q...סליחה אבל אני נאמנה מאוד לסיר הממולאים שלי<br />אגב ה"מפרום" חציל הוא בעצם מוסקה ואותו אני בד"כ מכינה לבד!!!<br />כי לחציל מגיע כבוד.<br />הצלחת שלך בהחלט עושה חשק לאוכל ביתי, מנחם, מחבק, מפנק, משביע ומזין... טוב נו אוכל ביתי אמיתי.<br />תודהpurehttps://www.blogger.com/profile/04293859735310040922noreply@blogger.com