tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post7266644934464448827..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: שרימפס "בר בלנאק" ושוםaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-82719309213695137142013-05-03T17:42:56.493+03:002013-05-03T17:42:56.493+03:00הי ענת. תודה על המילים החמות.
לגמרי במקרה את המתכו...הי ענת. תודה על המילים החמות.<br />לגמרי במקרה את המתכון שאת רואה הכנתי משרימפסים קפואים ;-)<br />מאד קשה להשיג שרימפס טוב טרי בארץ אז גם אני חוטא בקפואים, אבל!!!<br />יש בטיב טעם ובשאר המעדניות שמוכרות היום כמה וכמה סוגים של שריפס מיובא קפוא.<br />חשוב מאד לבחור את אלו שבצבע לבן\אפור ולא את הורודים! (הורודים כבר עבור בישול והם פחות טעימים). <br />שיהיה לך בהצלחה ואני אשמח לשמוע ממך מידי פעם בשאר הבלוג. <br />א.<br />aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-6908863470240635762013-05-03T17:37:34.403+03:002013-05-03T17:37:34.403+03:00היי אביעד
זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לבלוג שלך וע...היי אביעד<br />זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לבלוג שלך ועשית אותי מאוושרת. אני מאוד אוהבת לבשל ומאוד מאוד אוהבת פירות ים ובשר לבן.<br />יש לי שאלה חשובה. אין באזור שלי מקום להשיג פירות ים טריים אלה רק קפואים (בטיב טעם) האם את כל המתכונים שלך אפשר להכין עם קפואים?<br />בטח במשך הזמן יהיו עוד שאלות כי אני מתכוונת לבקר כאן הרבה.<br />אז תודה מראש ענתי<br />anatihttps://www.blogger.com/profile/07563024888867134270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-60678960194600160602012-06-25T11:49:24.974+03:002012-06-25T11:49:24.974+03:00אמרתי בעבר, ואומר בשנית. אין על הקלאסיקות. חומר גל...אמרתי בעבר, ואומר בשנית. אין על הקלאסיקות. חומר גלם איכותי כל כך אפשר רק לקלקל עם מנסים להיות 'אובר חוכם'.<br />על הצילומים באמת שאין מה להוסיף: תענוג. כנראה שלא הייתי מתאפק והייתי זורק פנימה עלה\שניים של בזיליקום. רק מתוך הרגל..<br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfLazyBoyhttps://www.blogger.com/profile/00538097447593111677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-82607713695982198192012-06-22T08:32:04.014+03:002012-06-22T08:32:04.014+03:00תמונות מרהיבות, מרחיבות דעת ממש! כמה טוב שאלה רק ת...תמונות מרהיבות, מרחיבות דעת ממש! כמה טוב שאלה רק תמונות ולא אוכל את השרימפס וכך אוכל והמשיך ולהמשיך להסתכל עליהם...Ilan Rozinerhttps://www.blogger.com/profile/01586051522888654258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-46439548576838959242012-06-21T14:40:11.384+03:002012-06-21T14:40:11.384+03:00הי לירון וברוך הבא. תודה רבה על המילים החמות, כבר ...הי לירון וברוך הבא. תודה רבה על המילים החמות, כבר חשבתי שאיבדתי את כל קוראי.. <br />לגבי שאלותיך, על עניין צילום ההכנה דסקסנו לא פעם פה ושם.. ואפילו כתבתי על זה משהו באודות פה בבלוג אם אני לא טועה. <br />בכל מקרה אני לא כל כך אוהב להכנס לבלוג ולגלגל חצי שעה רשומה של מנה שלוקח להכין אותה 5 דק.. מרגיש לי קצת כמו תכנית בערוץ האוכל.. שעל כל סלט שם עובדים 20 דק. זה מתיש.. מה שעוד זה גם דופק את התזמון במטבח לעצור ולצלם. כמו שאתה שם לב אני משתדל להוציא תמונות טובות ככל שניתן וזה כרוך בזמן ובלא מעט ציוד.. אז תוסיף לזה עבודת בישול מתוזמנת וקיבלנו קטסטרופה .. אני גם רעב מאד אני בדרך! כלל כי את מה שאני מבשל ומצלם עבורכם אני גם אוכל אז זה מרחיק אותי עוד יותר מהמטרה הסופית :).. <br />מקווה שאתה מבין למרות שבבלוג יש פה ושם מתכונים עם קצת תמונות ביניים של הכנה.. <br /><br />לגבי מנות טבעוניות.. זה לא משהו שאני מתכנן (אפילו צמחוני היה לי קשה לשלב, אבל אני מניח שזה קצת יותר קל).. אבל אשתדל להקדיש לך מנה או שתיים בז׳אנר ;) .. <br /><br />תודה שוב <br />א.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-60219837785402525152012-06-21T14:33:48.443+03:002012-06-21T14:33:48.443+03:00אוך הבלונדה הגיעה... תודה נשמה שלי.אוך הבלונדה הגיעה... תודה נשמה שלי.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-89048842513441467532012-06-21T14:25:33.166+03:002012-06-21T14:25:33.166+03:00יש אצלי כסאות שמורים עבורכם בכל זמן שתרצו ותמיד את...יש אצלי כסאות שמורים עבורכם בכל זמן שתרצו ותמיד את המנה בהיכון. <br />ואני אותכם.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-5537799109466711412012-06-21T14:19:39.317+03:002012-06-21T14:19:39.317+03:00יקירי. זו אחת המנות האהובות עליי, אני יושבת פה ומר...יקירי. זו אחת המנות האהובות עליי, אני יושבת פה ומריירת על החמודים הקטנים האלו, אפילו שהם ג'מבואים. יש לי אפילו את טעם השום בפה. רפואה שלמה למי שזה לא יהיה... נשיקותאילניתhttps://www.blogger.com/profile/07328856470466271950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-72742191620878362512012-06-21T11:04:03.653+03:002012-06-21T11:04:03.653+03:00איזו מנה טעימה.
ואך אני יודע?!
כי השף כבר נתן לי ל...איזו מנה טעימה.<br />ואך אני יודע?!<br />כי השף כבר נתן לי לטעום אותה:))<br />אוהבים אותך, שף אביעד!!!reuvenhttps://www.blogger.com/profile/11071228853606657007noreply@blogger.com