tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post8339794411177477717..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: עוף "סולטימבוקה" – מרווה ופרשוטו ברוטב חמאה ולימון.aviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-44111654820000665112011-12-17T20:21:26.363+02:002011-12-17T20:21:26.363+02:00תודה לכולכם.
עבודה נקייה והגשה נקייה אלו שני דבר...תודה לכולכם. <br /><br />עבודה נקייה והגשה נקייה אלו שני דברים שאני מאד מעריך ואוהב וכנראה גם מבצע בחיי הקולינארים. אני שמח שזה ניכר דרך התמונות.<br /><br />לייזי - לגבי שאלתך.. יש לי מן קונדישן כזה עם לקטוז.. לא ברור, כי זה לא המחלה בכל תפארתה, אלא משהו קצת שונה, לגבינות שונות, למצבים מסוימים. בכל אופן, אני תמיד אעדיף בלי כדי לא להסתכן. אבל יש פה לא מעט גבינות בבלוג.. כך שאני מכסת"ח לא פעם :)<br /><br />תודה שוב, <br />אביעד.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-51566115192594274822011-12-15T23:58:46.645+02:002011-12-15T23:58:46.645+02:00עשיתי אותי רעב שועלים. זה נראה מעולה אביעד. תודה ר...עשיתי אותי רעב שועלים. זה נראה מעולה אביעד. תודה רבה.<br />אגב, אני בהחלט בעד הגבינה. <br /><br />יאירAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-55224984680846442232011-12-15T22:42:19.883+02:002011-12-15T22:42:19.883+02:00נו, מה אפשר לומר חוץ מסחטיש?..
מאוד קשה להכין חזה ...נו, מה אפשר לומר חוץ מסחטיש?..<br />מאוד קשה להכין חזה עוף בלי לייבש אותו. לכן אני נועה להעדיף פרגיות. כן, גם בשניצל.<br />אבל עזוב שטויות, מה הסיפור שלך עם הגבינות???<br /><br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-56385925035164840462011-12-15T16:18:53.346+02:002011-12-15T16:18:53.346+02:00אריאלה, כמה טוב שבאת הביתה (תרתי משמע).
}{אריאלה, כמה טוב שבאת הביתה (תרתי משמע).<br />}{מורןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-80889150852846224022011-12-15T16:02:39.129+02:002011-12-15T16:02:39.129+02:00טוב, אני כאן.
אחרי לילה (ועוד חצי יום) במקום הכי ...טוב, אני כאן.<br />אחרי לילה (ועוד חצי יום) במקום הכי פחות אהוב עליי אני כאן.<br />המנה הזו היא לחלוטין אנטיתזה ממה שהוגש שם כתקרובת (בצורה כזו ובעיקר אחרת, קרי: לווריד).<br />לא חשוב.<br />אביעד- תמונות מרהיבות, עבודה מדויקת ונקייה, תוצאה מופלאה.<br />כל הכבוד.<br />אריאלה<br /><br />מורני נשמה- הכל בסדר, אני 'אחרי'.<br />}{}{}{אריאלה פיקסלר אלוןhttps://www.blogger.com/profile/07270037431138479770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-46527215090465125102011-12-15T15:40:39.636+02:002011-12-15T15:40:39.636+02:00הא, בדיוק יש לי לאחרונה פטיש לחזה עוף לצורותיו השו...הא, בדיוק יש לי לאחרונה פטיש לחזה עוף לצורותיו השונות, אז באת לי בזמן!<br /><br />נראה מהמם, והקטיפתיות של הרוטב הזה יוצאת גם דרך התמונות וגם דרך המתכון עצמו.<br /><br />אין לי ספק שכשאעשה את זה, הכל יתפרק לי והפרשוטו והעוף יתנהגו כאילו מעולם לא הכירו זה את זה. כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא "להדביק" אותם עם דבק גורגונזולה :)<br /><br />תודה.2991https://www.blogger.com/profile/05504345677795670221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-20934222476700760602011-12-15T15:35:41.049+02:002011-12-15T15:35:41.049+02:00אהבתי! בטח אהבתי! זה נקרא ונראה כ"כ טעים. אבל...אהבתי! בטח אהבתי! זה נקרא ונראה כ"כ טעים. אבל אני לא הייתי מוותרת על החלק עם הגבינה, הוא יוסיף כאן המון.<br /><br />תודה על עוד מתכון מעולה :)CooknBakehttp://www.cooknbake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-80387364825953195702011-12-15T10:15:12.750+02:002011-12-15T10:15:12.750+02:00בוקר טוב.
אני חייבת לציין שלפני המתכון התאהבתי בצו...בוקר טוב.<br />אני חייבת לציין שלפני המתכון התאהבתי בצורת העבודה הנקיה.<br />יש לי חולשה כי יצא לי לעבוד עם אנשים שגם אם הם מכינים חביתה, המטבח שלהם נראה כמו שדה קרב!!!<br />אז לא היה לי ספק שכך בדיוק אתה עובד אבל כשרואים את זה כל כך נקי בכל המובנים זה לחלוטין תופס את העין.<br />באשר למתכון... בשל חלק "מאותגר כשרות" בבית זה בעייתי. <br />אבל אם ממש אתאמץ אולי אמצא פיתרון ובכלל אני חושבת שמכל מתכון <br />אפשר פשוט לקחת רעיון.<br />ועל כך, שוב, כמו תמיד<br />תודה רבה.<br />מ<br /><br />איפה אריאלה?!?! <br />שעה אחרי פרסום הפוסט ואין תגובה?!?מורןnoreply@blogger.com