tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post8813212185757397013..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: טייגר שרימפס בטמפורה על סלט יוקרתיaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-7442266735393388302012-02-22T15:29:04.818+02:002012-02-22T15:29:04.818+02:00לא האמנתי לרגע שאוכל להסתיר את העובדה הנחמדה הזו מ...לא האמנתי לרגע שאוכל להסתיר את העובדה הנחמדה הזו מעינך ;)aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-81017506733935254492012-02-22T12:44:57.732+02:002012-02-22T12:44:57.732+02:00לא עברה לידי התאמת הצבעים בין הצ'ופסטיקס לשרימ...לא עברה לידי התאמת הצבעים בין הצ'ופסטיקס לשרימםס ;-) <br /><br />LazyBoy, Hungry like a wolfAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-74252704584442116782012-02-21T18:49:16.396+02:002012-02-21T18:49:16.396+02:00הי, תודה.
אייל,
מי קרח בבלילות מסוג זה, פשוט גו...הי, תודה. <br /><br />אייל, <br />מי קרח בבלילות מסוג זה, פשוט גורמות להן להיות פריכות יותר אחרי טיגון. <br />לא כל כך יודע לענות מדוע זה קורה מבחינה כימית. <br /><br />אביעד.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-46708577206499002772012-02-20T11:12:45.336+02:002012-02-20T11:12:45.336+02:00פשוט וטעים!
אלה המתכונים הכי טובים שלך.
תגיד, מה ...פשוט וטעים!<br />אלה המתכונים הכי טובים שלך.<br /><br />תגיד, מה הקטע של מי הקרח בבלילה?2991https://www.blogger.com/profile/05504345677795670221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-56425558889183235362012-02-20T09:21:30.542+02:002012-02-20T09:21:30.542+02:00בתיבול חרפרף?! :))
אהבתיבתיבול חרפרף?! :))<br />אהבתיreuvenhttps://www.blogger.com/profile/11071228853606657007noreply@blogger.com