tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post9187932757514515847..comments2024-01-25T20:02:50.715+02:00Comments on Andiamo! aviad à la carte: קרפצ'יו פילה עגלaviad baridhttp://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-24558079364386209782011-03-30T11:40:00.723+02:002011-03-30T11:40:00.723+02:00הי
אם תקפיא קצת תראה שאין בעיה לפרוס , תוכל עם סכ...הי <br />אם תקפיא קצת תראה שאין בעיה לפרוס , תוכל עם סכין טובה לפרוס ״שקוף״ <br />אבל גם אם נחתך קצת עבה עשה את הטריק עם המערוך קצת.. זה מסדר את העיניין. <br /><br />בהצלחה.aviad baridhttps://www.blogger.com/profile/15497508935832537700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4933457787453071297.post-33151249290356194882011-03-30T11:00:30.421+02:002011-03-30T11:00:30.421+02:00"או לפרוס בעצמכם מגוש"
איך בעצם? כשניסי..."או לפרוס בעצמכם מגוש" <br />איך בעצם? כשניסיתי איזה פעם פעמיים לעשות את זה, זה לא הלך ממש. יצאו פרוסות עבות מדי, או דקות וקרועות.<br /><br />// Lazy Boy //Anonymousnoreply@blogger.com