יום חמישי, 21 באפריל 2011

קורנדביף האש..




האש, מבטאים - HASH.. וזה ללא ספק אחת ממנות הבראנץ' האהובות עלי, אך אני מבטיח לאכול אותה
בכל שעה, בלי בעיה. זוהי מנה קלה מאד להכנה, טעימה ומטריפה לגמרי.
תפוחי אדמה מטוגנים בקצת חמאה, שום קצוץ ורצועות דקיקות של בשר כבוש.. או קורנביף.
בעקרון, אפשר במקום קורנביף לזרוק לשם כל בשר שיש לכם, או נקניק שבא לכם.. מבייקון, ועד סלמי, או אפילו
בשר צלי שנשאר מלפני יומיים וחבל לזרוק. הכל הולך והכל טעים מאד.
זוהי מנה שנולדה מהצלת שאריות, אך כמובן כמו כל דבר, כאשר משתמשים בחומרים "הנכונים" היא יוצאת הכי טעים!

אז מה צריכים בשבילה?

מצרכים: (2 מנות)
2 כפות חמאה
2 תפוחי אדמה מבושלים עד לחצי הדרך (בשלו תפוח אדמה במים כ 15 דק') וחתוכים לקוביות קטנות
150 גר' קורנביף חתוך לרצועות דקיקות דקיקות
2 שיני שום כתושות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם

להכנה:
1 - במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומיד זורקים פנימה את תפוחי האדמה. הקפיצו וערבבו בעדינות (כדי לא לפגוע בצורת התפו"א) עד שהם מקבלים צבע זהוב ויפה.
2 - הוסיפו את השום ואת הקורנביף והמשיכו להקפיץ במחבת לדקה נוספת.
3 - תבלו בפטרוזיליה, מלח ופלפל וסיגרו את האש.

בתאבון,
אביעד.

תגובה 1:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...